Těstoviny
Těstoviny z tvrdé pšenice vyrobené metodou „trafilatura al bronzo”. Italské těstoviny od Amway se vyrábějí stejným způsobem jako labužnické těstoviny. Podle nejpřísnějších norem se vybírá jen pšenice prvotřídní kvality, aby se získala vynikající pšeničná mouka bohatá na lepek. Těstoviny se suší pomalu a za stálé teploty, aby se uchovaly jejich typické vlastnosti a chuť. Metoda „trafilatura al bronzo” spočívá v tom, že se těsto pomalu protahuje formami z litého bronzu, čímž těstoviny získají drsný povrch, na který rovnoměrně přilne omáčka.
- Prvotřídní kvalita: těstoviny z tvrdé pšenice s vysokým obsahem lepku (používá se pouze jádro zrna).
- Vyrábějí se metodou „trafilatura al bronzo”, aby si uchovaly typickou chuť a vynikající kvalitu.
- Vyrábějí se metodou „trafilatura al bronzo” (těsto se pomalu protahuje formami z litého bronzu).
- Na těstoviny dobře přilnou omáčky.
- Bezvaječné.
- Doba vaření: 9 minut
Ještě se mi je nepodařlo rozvařit 🙂